SIJAINTIMME

Edullisesti ydinkeskustassa

Sijaitsemme Lahden ydinkeskustassa ja meiltä on helppo siirtyä nauttimaan kauniista maisemista merkityille lenkkipoluille Salpausselän maastoihin tai Vesijärven satamaan.
Lahden messuhalli ja Sibelius-talo ovat helposti saavutettavissa niin autolla kuin kävellen.

 
 

Kävellen ja pyörällä

Salpausselän maastoissa juokset, kävelet, pyöräilet ja hiihdät aivan hotellin tuntumassa. Polkupyörän säilytys lukitussa autohallissa sisältyy huoneen hintaan.

Vesijärven satama on niin lahtelaisten kuin vierailijoidenkin oma olohuone puistoineen ja ravintolalaivoineen. Kauppahotellilta kävelet vaivattomasti nauttimaan sataman tapahtumista, kahviloista ja ravintolalaivoista.

Jalan, polkupyörällä vai autolla?

Kävellen pääset nopeasti ja vaivattomasti kaikkiin keskustan nähtävyyksiin ja palveluihin. Jätä autosi Kauppahotellille parkkiin ja nauti keskeisestä sijainnista kävellen. Lahden rautatieasema sijaitsee myös alle kilometrin etäisyydellä hotellista.

Viidessä minuutissa saavutat Salpausselän maisemat polkypyörällä ja puolessa tunnissa olet millä tahansa puolella Lahtea. Yöksi voit jättää pyörän parkkiin rauhalliseen autotalliin.

Autolla saapuville tarjoamme aina pysäköinnin osana huoneen hintaa mikäli autotallissamme tai pysäköintialueellamme on tilaa.